Få styr på rodet med Aykasa

Få styr på rodet med Aykasa

Vi kender det allesammen, rod, rod og mere rod. Og jo, som var det en boomerang så kom rodet igen lige efter man troede der var styr på det. Eller er typen som bor i et perfekt Instagram hjem, hvor det hele bare spiller? Det her er nok til os mere dødelige. Hjemme hos os er der mange ting der bliver flyttet, løftet og brugt og det er ikke altid de lige selv finder tilbage på den helt rigtige plads.
Det fører selvfølgelig til at rodet lidt efter lidt vender tilbage. Og kunne man ligge om på hele sin egen adfærd og sørge for at der løbende slet ikke var noget rod? ... Ja, men gider man det? Næ.
Derfor må man jo finde en anden løsning!

Og her kommer Aykasa til undsætning! Det er både smart og miljøvenligt.

Aykasa Mini mix

Ting er der rigeligt af, men kvadratmeterne er lidt begrænset. Det betyder at man må pakke tingene tæt sammen for at få plads til det hele. Også en rigtig fin idé. Problemet er bare hverdagen (den pokkers hverdag). Her er der ikke altid lige tid til at ligge alle tingene tæt sammen igen, for det er mere tidskrævende end der lige er overskud til.

Derfor søgte jeg efter alternative løsninger der kunne gøre hverdagen nemmere, så rodet ikke skulle fylde lige så meget, hverken fysisk eller psykisk.

Løsningen blev delt op i to dele:

Nr 1! Fin inddeling:

Ved at fin inddele tingene bliver det meget mere overskueligt og nemt at rydde op, når alle tingenes plads er meget nemmere at komme til.

Aykasa fin inddeling

Så kan man give alle de små dingenoter og himstregimser sin egen lille foldekasse hvor de hører hjemme. Det kræver nemlig ikke så meget tid at rydde op, når de faste pladser er nemme at finde og endnu nemmere at komme til. Super ideel til f. eks. småt legetøj eller lignende.

Aykasa legetøj

Nu tænker du sikkert: "Jamen for pokker da! Inddelingen af tingene er da fint nok, men det er den begrænsede mængde af plads der er det største problem!" I know, I know. Det bringer mig til punkt...

Nr 2

 

Brug højden!

Aykasa kan nemlig stables! Det er smart! Ikke nok med at de kan foldes sammen, så de næsten ikke fylder noget, så kan de stables, hvilket betyder at man kan bygge op i højden. På den måde kan du udnytte højden, i stedet for kun at fokusere på gulvpladsen. Og med Aykasa som løse kasser, kan du nemt lave om på udseendet eller placeringen, i modsætning til et mere fast møbel. Håndtagene i siderne gør det herefter nemt at flytte på kasserne for at komme frem til de rigtige ting, det rigtige sted. 100 % ideelt til at organisere alle de små løse ting der ikke har en fast plads. Man kan også slå en af de 4 sider ned, så Aykasa bliver forvandlet til en hylde. Ja, jeg disker hele tiden op med flere gode argumenter for hvorfor Aykasa kan gøre dit liv nemmere.

Valg af Aykasa: Du kan vælge mellem 3 størrelser: Mini, Midi eller Maxi. Hver sin størrelse til hver sin ting. Farverne er uendelige og vi må indrømme at hos Classic Room ofte bliver overrasket over hvor godt vores kunder kan sammensætte forskellige farver til at passe utroligt godt sammen. Klare farver, matte farver, varme, kolde osv. De er der allesammen. Så der er helt sikkert også en sammensætning til dig!

Aykasa er enormt slidstærke og lavet i stærkt, genbrugt plastik, så du hverken behøver at bekymre dig om hvordan de er fremstillet eller om de går i stykker efter at være brugt et par gange. Aykasa er designet til hverdagens strabadser.