Classic Room nye produkter januar 2020

Januar Nyheder hos Classic Room

Hos Classic Room arbejder vi hårdt på at udvide vores produktsortiment. Vi udvælger de mærker, som vi føler passer ind i vores eksisterende produktportefølje, samt det vores kunder er på udkig efter, når de kigger ind hos Classic Room.

Derfor finder vi mange interessant ting, som vi meget gerne vil føre. Det er trods alt Danmark, som er verdenskendt for vores design, gode smag og boligindretning.

Mange fede mærker som OYOY, Poul Kjærholm, Kortkartellet, Monograph og mange andre er kommet til.

Her har vi dog udvalgt to brands som vi syntes I skulle høre noget mere om.

 

Det første er et kendt navn indenfor dansk design. 

 

 

Finn Juhl

I 1950'erne fik den danske designer sit store internationale gennembrud. Til dato er han en af Danmarks mest berømte arkitekter, kendt for sine modige, skulpturelle former og meget raffinerede detaljer.

Overraskende nok begyndte Juhl, modsat sine medstuderende, på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektur, i København i 1930 uden nogen forudgående erfaring som håndværker.

Den manglende erfaring blev dog opvejet af hans store visioner og kunstneriske sans, der blev grundlaget for kreationen af hans designs.

Netop dette gjorde at Finn Juhl fik lov at designe uret til formynderskabsrådssalen i FN-bygningen, New York. Et ur der i dag er ét af de store eksempler på dansk design der er nået ud til hele verden.

Et fantastisk brand at få lov at sælge.

FJ Clock Classic Room

 

Enamel Copenhagen

 

ENAMEL Copenhagen et dansk smykkefirma, som laver enkle lækre håndlavede smykker, hvor strejfet af emalje altid er at finde.

Smykkedesigner og ejer Marie Rantzaus tanker bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen, og bliver smykkebærens yndlingssmykke. ENAMEL er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til yderst tilgængelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion.

Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie, der lever i nuet.

 Enamel Copenhagen kollektion Classic Room