L:A Bruket - Gennemgang af de populære dufte

L:A Bruket - Gennemgang af de populære dufte

Hos Classic Room sælger vi de lækre produkter fra L:A Bruket, som om det var varmt brød på en kølig morgen. Især er mange meget begejstrede for duftende, der er stærkt inspireret af den frodige skandinaviske natur. 

 

Normalt er vi vant til at sæbe dufter både skarpt, unaturligt og til tider kemisk. Når du bruger L:A Bruket føler du derimod, at du vasker dine hænder i den naturlige skandinaviske natur. Dette gør man sjovt nok også på sin vis. Produkterne er nemlig proppet med gode og naturlige ingredienser, man kan finde her i norden. 

 

Hos Classic Room vil vi rigtig gerne være behjælpelige med at gøre alle en smule klogere på de forskellige dufte, man finder i L:A Brukets produkter. I de næste afsnit kan du få en fornemmelse af duften, dens oprindelse og fremtoning, så du trygt kan prøve nogle nye dufte. 

 

Beskrivelse af de fantastiske dufte fra L:A Bruket

Vi er sikkert mange, der godt kunne bruge en mere præcis beskrivelse af de mange forskellige dufte, man finder i L:A Brukets produkter. Vi vil altid gerne være behjælpelige, og derfor gennemgår vi nu slavisk de forskellige dufte, og prøver at beskrive dem efter bedste evne.

 

L:A Bruket Lemon Grass/Citrongræs 

Citrongræs dufter meget af det, man forventer, når man hører ordet citrongræs. Har man spist eller drukket noget, hvor citrongræs er en essentiel del, så er man godt på vej til at vide, hvordan den dufter. 

 

Lemongrass/Citrongræs dufter rart og kraftfuldt af citrus, uden at være skarp. Tværtimod er duften varm og beroligende, og giver en klar fornemmelse af velvære og wellness. Forestil dig citron, der er dæmpet med jordlige toner, og så har du citrongræs. 

 

L:A Bruket Grapefruit Leaf

Grapefruit Leaf er en meget unik duft, der bedst kan beskrives som bittersød, frisk og citrusagtig. Duften er mere nuanceret end andre dufte, men det gør den ikke mindre fantastisk, tværtimod. 

 

L:A Bruket Spruce

Spruce, eller bare gran, hvis man tager den på dansk, giver en meget genkendelig duft. Gør man gennem en dansk skov, så kan man næsten være sikker på at støde ind i duften af gran. Mange ved derfor allerede præcist, hvordan gran dufter. 

 

Spruce dufter opkvikkende af skov, med en varm og beroligende effekt. Duften af gran har i øvrigt en afstressende effekt. 

 

L:A Bruket Wild Rose

L:A Bruket wild rose dufter selvfølgelig af vilde roser. Vilde roser har en speciel og kraftig duft af de velkendte roser fra butikker, men mere kraftigt og naturligt. Når du bruger produkterne med Wild Rose, så får du en duft af friske blomster ind i dit hjem. 

 

L:A Bruket Sage, Rosemary and Lavender

L:A Bruket Sage, Rosemary og Lavender dufter af salvie, rosmarin og lavendel. Blandingen lyder måske speciel, men kombinationen og resultatet af de tre dufte skaber en med beroligende duft, der skaber en varm og rar stemning.

 

L:A Bruket Grapefruit

Grapefrugt har en mild duft af sød citrus, der gavner humøret og øger dit velvære. Er man ikke til den helt skarpe duft af citrus, men gerne vil have en mildere version, så er grapefrugt helt perfekt. 

 

L:A Bruket Lemongrass & Rosemary

Det kan være meget svært at beskrive duften af rosmarin, for der er ikke andre dufte, man rigtigt kan sammenligne det med. Dog minder det en lille smule om eucalyptus og mint, hvis man endelig skal sammenligne. 

 

Kombineret med citrongræs får du en unik kombination af det friske og det varme, hvilket giver en speciel aroma, der er meget velduftende og minder om noget, man ville finde i et wellness center.

 

L:A Bruket Hinoki

Hinoki lyder meget østligt og eksotisk, hvilket det på sin vis også er. Hinoki er et stort, grønt nåletræ, hvis løv har bidraget til denne duft. Hinoki dufter sødt og krydret på samme tid. Nogle beskriver det også som en duft med snert af eucalyptus.

 

L:A Bruket Coriander

L:A Bruket dufter selvfølgelig af koriander, der har en krydret duft. Skal man beskrive den, så vil det formentlig være en god blanding af polyfenoler, terpener og linalool. Hvis man forestiller sig de tre dufte sammen, så får man koriander.

 

L:A Bruket Tabac

Tabac giver en rustik og varm duft af tobak, cedertræ og andre jordlige dufter. Disse ting skaber en rar og afdæmpet aroma, der giver en naturlig duft af skov og natur.  

 

L:A Bruket Black Oak

Black Oak har en relativt tung og signifikant duft af røg og træ. Hvis man forestiller sig lidt af en knapt så sød sirup, tilsæt en duft af træ og en smule røg, så har man nogenlunde Black Oak fra L:A Bruket. 

 

L:A Bruket Cucumber & Mint

L:A Bruket dufter friskt og roligt af en fantastisk kombination af agurk og mynte. Som regel dufter mynte meget stærkere end agurk, hvor man hos L:A Bruket har tonet mynten en smule ned, og agurken en smule op, så det giver en rar og beroligende duft. 

 

L:A Bruket Geranium

Geranium er langt fra den mest velkendte duft, mange kender den faktisk ikke, hvilket egentlig er en skam. Geranium dufter dejligt af citrus, toner af frugt, en smule krydret samt roser. Sammensætningen er en fantastisk og omfavnende duft, man kun kan holde af. 

 

Køb alle produkter fra L:A Bruket

Hos Classic Room sætter vi en stor ære i altid at forhandle samtlige typer, dufte og størrelser af L:A Brukets produkter. Vi er helt vilde med den høje kvalitet og unikke æstetik, man får med L:A Bruket

 

Hvis du er blevet fristet af vores beskrivelser af de lækre dufte, så kan du finder alle produkterne her: L:A Bruket