Studio Feder: Historien, Vaskeguide & Inspiration

Studio Feder: Historien, Vaskeguide & Inspiration

Vi kan simpelthen ikke få vores arme ned over brandet Studio Feder. Efter vi for første gang fik de lækre tekstiler i hånden, så vidste vi med det samme, at her havde vi fat i noget, som vores kunder ville være vilde med. 

 

Og ganske rigtigt, så har vores kunde været voldsomt begejstrede for den høje kvalitet, især Studio Feder sengetøj har været i høj kurs. 

 

Vi ville ønske, at alle ville prøve de lækre produkter fra Studio Feder. Hvorfor, undrer du dig sikkert? Fordi man virkelig kan mærke den høje kvalitet og gode håndværk, når man bruger tekstilerne. 

 

Eksempelvis giver det en helt ny følelse at ligge sig i sengetøjet fra Studio Feder, der forkæler ens hud og giver optimale muligheder for at kroppen kan ånde, og man dermed får sin skønhedssøvn. 

 

Kort om Studio Feder

Studio Feder er skabt og grundlagt af den passionerede designer, Sascha Feder. Sascha Feder har en kæmpe passion for kombinationen af æstetisk design og god kvalitet. Det var netop denne passion, og ønsket om at skabe et produkt, der indeholder begge elementer, der er drivkraften bag Studio Feder. 

 

Alle produkter fra Studio Feder er omhyggeligt udvalgt efter de to krav, kvalitet og æstetik uden lige. Studio Feder er i lige så høj grad skabt ud fra et brændende ønske om at gøre op med den forurenende og foruroligende kultur, hvor vi uden omtanke smider ting væk, blot for at erstatte det med noget nyt. 

 

Studio Feder er lavet i en kvalitet, der er alt for god til at smide væk. Kvaliteten er høj, og det mærkes især i længden, hvor Studio Feder sengetøj fortsat vil bevare sin blødhed, farve, form og komfort. 

 

Studio Feder gavner ikke kun dig, din hud og din søvn. Det gavner også miljøet, vores planet og den verden, vi befinder os i. 

 

Studio Feder tekstiler er produceret i Økologisk og ECO-certificeret bomuld, så du kan med ro i sindet købe det både til dig, dine børn og øvrige kære. 

Sådan skal du vaske dit sengetøj fra Studio Feder

Når først har valgt at købe noget sengetøj i god kvalitet, så er man naturligvis også interesseret i at det lækre sengetøj holder så lang tid som overhovedet muligt.

 

Hvis man behandler og vasker sit Studio Feder Sengetøj ordentligt, så kan man forvente en imponerende lang levetid. Heldigvis er designet tidløst, så sengetøjet kan bruges både funktionelt og æstetisk i mange år. 

 

Men hvordan er det så lige, at man behandler sine dyre, gode tekstiler ordentligt? Det handler i høj grad om, at man vasker hensigtsmæssigt, og det gør man således: 

 

  1. Vask inden brug

Du har sikkert hørt det før. Man skal vaske tekstiler, altså tøj, håndklæder, sengetøj og lignende inden brug. Det er altid en rigtig god ide lige at vaske sit sengetøj, når man modtager det, inden man bruger det for første gang. 

Dette anbefaler vi også at du gør, selvom kvaliteten og materialerne er helt i top.

 

  1. Vend på vrangen, før du vasker

Det er en rigtig god ide lige at vende sengetøjet på vrangen, inden man vasker det. Når man vender sit sengetøj på vrangen, så holder farven bedre i længden.

 

  1. Luk lynlåsen i bunden

Det er et lille råd, men et godt råd. Tag lige og luk lynlåsen i bunden, inden du smider sengetøjet til vask. På den måde undgår du at dit dynebetræk lige pludselig er fyldt med sokker, underbukser, håndklæder og lignende. 

 

  1. Kør på 60 grader

Vidste du, at netop 60 grader er den ideelle vasketemperatur, når det kommer til sengetøj? Ved 60 grader får du både vasket sengetøjet helt rent, ligesom at farven binder ved netop denne temperatur. 

 Se alle de lækre produkter fra Studio Feder

Bliv inspireret af Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder

Credits: Studio Feder