Systemkassen papkasser

Bæredygtige Papkasser fra Systemkassen

Alle er efterhånden opmærksomme på at vi, som et globalt folk står overfor en stor miljømæssig udfordring. Det betyder at vi skal til at gennemtænkte nogle ting betydeligt mere og være informerede om hvordan vi påvirker vores miljø og klima.

 

Det er bestemt også et emne der bliver hyppigt vendt hos Classic Room. Vi leder hele tiden efter måder at optimere vores CO2 aftryk. Godt nok sætter vi ikke det store direkte aftryk i og med vi ikke producere vores varer selv.
Men vores varer skal trods alt produceres et sted og transporteres en hel del. Det betyder at vi inddirekte er med til at forurene. Det arbejder vi løbende på at nedsætte så meget som muligt og en af de største steder vi kan gøre en forskel, er med den store mængde af pakker vi sender ud fra vores butik.

Derfor har vi valgt systemkassen.dk som vores samarbejdspartner og leverandør af papkasser og indpakning. En virksomhed der går rigtig meget op i deres bæredygtighed og konstant bruger penge, tid og kræfter på at formindske deres miljøaftryk og forbedre dem selv. En mentalitet vi hos Classic Room godt kan sætte os ind i og påskønner at andre også besidder.

Derudover leverer systemkassen også knaldgode produkter, til en favorable pris. Skovbrug, klimaændring, vand, affald og mennesker er systemkassens fem primære klima-fokuspunkter. Som en international virksomhed sørger de for at optimere samtlige led af deres værdikæde for at kunne gøre den største forskel.

En ting Classic Room rigtig gerne vil støtte med vores samarbejde.

Når både pris, produkt og service går op i en højere enhed, er det fantastisk at kunne handle miljøvenligt samtidigt. Derfor anbefaler vi også systemkassen til andre.