Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Classic Room ApS 

CVR: 39704722

6710 Esbjerg V

Info@classicroom.dk

Tlf: + 45 22 10 99 99

 

Betaling

Når du aflægger en ordre hos os, gennemgår vi den, og du modtager herefter en ordrebekræftelse. Vi pakker så din ordre og sender den afsted. Pengene bliver først trukket i det øjeblik, vi sender eller leverer pakken, eller du afhenter din ordre hos os. Har ud valgt at betale via faktura, afsendes din ordre, når pengene er gået ind på vores konto. Derfor er leveringstiden ved denne betalingsmåde afhængig af den tid transaktionen tager.

Hos os kan du betale med betalingskortene VISA, VISA/Dankort og Mobilepay, samt via bankoverførsel. Vi tager ikke kortgebyr. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er angivet inklusiv moms og vi anvender DKK kroner som valuta til prissætning. Der tages forbehold for trykfejl.

Hvis du betaler med bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Classic Room ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vores egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Levering

Leveringstiden for din ordre, der kan sendes som pakke er 1-3 hverdage, med mindre andet er angivet. Ved møbler eller større forsendelser, skal du måske vente lidt længere, da de fleste møbler sendes som fragt. Vi kontakter dig og giver yderligere information om dette, samt om leveringstiden, som ofte vil være 1-2 uger.

Vi sender pakker via: GLS Erhverv (kr. 59,00), GLS Privat (kr. 59,00) og GLS Pakkeshop (kr. 39,00). Fragtprisen afhænger af leveringsmetoden, og du vil altid få oplyst prisen på fragten i forbindelse med betalingen. Der er frifragt ved køb over kr. 499,00. på levering af pakker. Ved leveringer over 20 kg er prisen for levering kr. 299,00.

Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra Classic Room og hjem til dig. Har du bestilt flere varer, sender vi dem, så vidt det er muligt, samlet.

Vi leverer til adresser i Danmark (ikke gældende for leveringer til Grønland og Færøerne). Ønsker du levering til andre lande, bedes du kontakte os. Så undersøger vi mulighederne og finder en løsning.Vi gør vores bedste for, at du modtager dine varer hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål eller oplever fejl eller mangler, bedes du kontakte os på info@classicroom.dk ellers tlf: +45 22109999

 

Fortrydelsesret

Når du handler hos classicroom.dk, har du 30 dages fortrydelsesret, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

 

Vi tager forbehold mod forkert prissætning af varer.

 

Hent fortrydelsesformular her

 

Returnering og ombytning

Hvis du ønsker at returnere din vare, kan du skrive til kundeservice@classicroom.dk og ønske et returlabel, hvilket vil blive tilsendt på mail. Du skal oplyse hvilken ordre og produkter du ønsker at returnere. Du skal selv stå for betalingen af returneringen. Prisen på en standardforsendelse er 39,- som vil blive fratrukket det beløb der skal returneres.

 

Møbler og andre pallevarer koster 499 kr at sende retur. Varen skal stå på en palle med nem tilgang for fragtmanden.

Varens stand, når du sender den retur, skal passe til den tilstand du har modtaget varen i. 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Bytter du til en ny vare, skal du blot bestille den ny vare via webshoppen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Husk, at det er dit ansvar, at pakken kommer retur i sammen stand, som du modtog den. Det kan derfor godt være en god ide, at sende varen med track and trace nummer på.

Retur dækker Classic Room ikke, det koster 39 kr at returnere, som bliver kreditere hvis man vælger at få en returlabel gennem os. 

Returadresse:

Classic Room ApS 

Hjerting Strandvej 46

6710 Esbjerg V

 

Forbehold

Classic Room Aps tager forbehold for mulige prisforskelle mellem butikken og webshoppen, samt mulige forskelle i lagerbeholdningen.

Fejl og forkerte priser forholder vi os retten til ikke at stå inde for.

 

Udstillingsmodeller er der ingen returret på.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du, afhængig af den konkrete situationen, enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Kontakt os for at få en pakkelabel til din returforsendelse i forbindelse med reklamation.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Classic Room ApS på info@classicroom.dk eller ringe +45 22 10 99 99

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.forbrug.dk

Klik her for info om klage til varer der er købt i Danmark - https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/klager-over-koeb-i-danmark/saadan-starter-du-en-klagesag/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-

Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.08.2019