Returnering og ombytning

Hvis du ønsker at returnere din vare, kan du skrive til kundeservice@classicroom.dk og ønske et returlabel, hvilket vil blive tilsendt på mail. Du skal oplyse hvilken ordre og produkter du ønsker at returnere. Du skal selv stå for betalingen af returneringen. Prisen på en standardforsendelse er 39,- som vil blive fratrukket det beløb der skal returneres.

 

Møbler og andre pallevarer koster 499 kr at sende retur. Varen skal stå på en palle med nem tilgang for fragtmanden.

Varens stand, når du sender den retur, skal passe til den tilstand du har modtaget varen i. 

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Bytter du til en ny vare, skal du blot bestille den ny vare via webshoppen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Husk, at det er dit ansvar, at pakken kommer retur i sammen stand, som du modtog den. Det kan derfor godt være en god ide, at sende varen med track and trace nummer på.

Retur dækker Classic Room ikke, det koster 39 kr at returnere, som bliver kreditere hvis man vælger at få en returlabel gennem os. 

 

Returadresse:

Classic Room ApS 

Hjerting Strandvej 46

6710 Esbjerg V